Loading...

Jessica Andersson

Hon har fått en plats i Trollhättans Park of Fame, då hon hösten 2009 blev utvald av folket som en ”Trollhättan-legend”. Ända sedan starten 2003 har hon under många somrar varit en återkommande deltagare i Diggiloo-turnén. Jessica Andersson vann TV4: s program Let’s […]

Ola Salo

1991 bildade Ola Salo gruppen The Ark tillsammans med några vänner. Han har också spelat med i musikaler så som Kristina från Duvemåla, Spelman på taket men även Jesus Christ superstar. 2014 var […]

Kee Marcello

Han fick sin första gitarr när han var 13 år. Kee har varit med i bla. Noice, Easy Action men även i Europe. Easy Action blev det första svenska hårdrocksbandet som skrev kontrakt direkt med ett amerikanskt storbolag, så kallat ”major label

I oktober 1986 blev Marcello gitarrist i Europe, där han spelade in skivorna Out of this World 1988, och Prisoners in Paradise 1991.

Anneli Axon

Anneli är en sångerska och låtskrivare som jobbat i mer än 20 år på scener och i studios världen över med det hon älskar mest – musik i alla dess former. 2010 hade hon en låt med i Melodifestivalen (”Human Frontier” med NEO – skriven med Tobias Jonsson). Hon har sjungit in TV-vinjetter och varit med i TV-program, hörts på radio och turnerat världen över med ABBA och Queen-musik, mm.

I Moskva har hon sjungit med Symfoniorkester, ABBA-musik på Jamaica. På västkusten har hon sin studio […]

Sara Hjellström/SHY Martin

Sara Hjellström även kallad SHY Martin är en 22-årig låtskrivare och artist uppvuxen i Lerdala utanför Skövde. Hon har under senaste året etablerat sig både nationellt och internationellt i musikbranschen. Med sitt band ‘Södra station’ har hon i år både vunnit Ted Gärdestad, blivit nominerad till ‘Årets rookie band’ på Denniz pop och släppt två singlar varav en spelas flitigt på P3. Hon är även låtskrivare och sångare på en av sommarens mest spelade låtar ‘The ocean’ med Mike Perry som även fått stor internationell framgång med sina nu 200 miljoner plays på Spotify. Utöver detta jobbar hon som låtskrivare till […]

Johan Boding

Probably the best Queen sound-alike in the world!
Han har varit medlem i glamrockgruppen ”Candy Roxx” och i en senare upplaga av gruppen ”Noice”. Boding har haft roller i musikaler som ”Miss Saigon” och ”Jesus Christ Superstar”. För sin roll i ”Miss Saigon” erhöll han Guldmasken. Han har också turnerat med ”Rhapsody In Rock” och deltagit i TV-programmen ”Så ska det låta” och ”Doobidoo”. Johan Boding turnerar med ”Night of Queen” där han framför Queen-låtar men det händer också att han ger Ted Gärdestad en hyllning.   johanboding.com    Foto Stefan Johansson  

Ulf Wadenbrandt

Professionell dirigent både nationellt och internationellt. Dirigerar orkestrar som Russian Philarmonic, Czech National Symphony, Jönköping Sinfonietta, Gävle Symfoniorkester och sin alldeles egna symfoniorkester, Sweden Symphony Orchestra.
Ulf arbetar med många artister inom olika musikgenrer, såsom Miss Li, Oskar Linnros, Robert Wells, Agnes Carlsson, Elena Paparizou, Loreén och Peter Jöback.
Med In Ear från Sound & Communication har Ulf de absolut bästa förutsättningarna! www.wadenbrandt.com

Frans Jeppsson Wall

Frans är en ny stjärna på artisthimlen, men redan en framgångsrik sådan med vinst i Melodifestivalen 2016. Som ung artist är det viktigt att redan från början vårda sin hörsel och med In-Ear från Sound & Communication  är förutsättningarna de bästa.

www.cardiacrecords.com

Emil Eklund

Resande ljudtekniker för  Tove Styrke, The Royal Concept, Dungen, Lambretta, Jenny Wilson och Neverstore. Har jobbat heltid som ljudtekniker sedan 1999.

Johanna Beijbom

Johanna har t ex körat åt framgångsrika Loreen i ESC men även körat bakom flera andra länders tävlingsbidrag med stor framgång. Hon arbetar idag med några av Sveriges mest framgångsrika låtskrivare. Som sångerska vet hon vikten av god medhörning – ett par In-Ear-lurar från Sound & Communication är lösningen.

www.johannabeijbom.se

Lasse Holm

Lasse Holm är ett begrepp inom svensk musikhistoria. Med karriärer som bandmedlem, låtskrivare, sångare, programledare m m finns det mycket musik med, av och om Lasse. T ex har hela 18 bidrag i Melodifestivalen varit signerade Holm. Naturligtvis har han ett par In-Ear monitorer från Sound & Communication i sitt musicerande.

Streaplers

Streaplers är ett av de riktigt erfarna dansbanden med fler skivor utgivna än de flesta. De är fortfarande högaktuella inom sin genre och har siktet inställt på att alltid leverera den bästa dansmusiken, såväl på skiva som från scenen. Samtliga bandmedlemmar har In-Ear monitorer från Sound & Communication.

Läs gärna mer om Streaplers på streaplers.se

The Royal Concept

The Royal Concept, ett Stockholmsband inom genren Indie dance rock, bildat 2011.

www.theroyalconcept.com

Bengan Andersson

Bengan Andersson har arbetat professionellt i musikbranschen sedan mitten av 1980-talet. Idag arbetar han som musiker, driver egen studio (Nordic Sound Lab) och är med om att skapa nästa generation av artister på Music & Production i Skara.

Bengan har lärt sig vikten av att lyssna på musik med bra utrustning för korrekt återgivning och med rätt ljudnivå för att spara hörseln.

Load More Posts